Katkarapu artisokilla

Paista sipulit ja herkkusienet about 5min.

lisää kanaliemi (voi olla v. viiniä), artisokat 8kpl, ruohosipulia, ja paprikat ja lämmitä muutama min. Lisää katkat ja laita kansi päälle ja anna hautua 3-4min.

Mausta suolalla, pippurilla, sitruunalla ja persiljalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Artisokka vedessä (Lidl)2885g894kcal51.9g173.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)962g260kcal12.5g46.2g1.9g16.3g
Kanaliemi laimennettu 801g79kcal2.2g3.4g6.3g0.2g
Herkkusieni 801g128kcal16.8g2.4g2.6g12g
Chili paprika punainen160g64kcal3.2g14.4g0g0g
Paprika punainen 401g117kcal3.8g18g1.6g7.6g
Keskikokoinen katkarapu (Rainbow), annos 180g2885g2020kcal432.8g0g20.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17792g7124kcal1046.4g515g65.2g72.2g
Valittu annoskoko8896g3562kcal523.2g257.5g32.6g36.1g
Annoskoko puolitettuna4448g1781kcal261.6g128.8g16.3g18.1g
Arvot/100g100g40kcal5.9g2.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207280