Matikkakeitto

Matikka kiehumaan pippurien ja suolan kanssa.

Matikka pois 15 min päästä ja perkaus.

Porkkanat liemeen ja loput kasvikset hetkeä myöhemmin.

Perattu matikka + mateen maksa viimeisenä.

Kerma ja tilli valmiin keiton sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 556 grammaa

Koopra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Made 1241g846kcal194.7g0g6.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 4403g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1321g1006kcal24.8g204.7g2.6g13.2g
Porkkana 600g196kcal3.7g33.4g1.2g15.3g
Purjosipuli 400g92kcal7.2g9.6g0.8g8.4g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g801g1361kcal28g44g120.1g0g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Tilli, tuore 100g30kcal3.7g0.9g0.8g2.1g
Ruokasuola jodioitu 18g0.5kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17792g7128kcal527g594.4g264.2g84.4g
Valittu annoskoko8896g3564kcal263.5g297.2g132.1g42.2g
Annoskoko puolitettuna4448g1782kcal131.8g148.6g66.1g21.1g
Arvot/100g100g40kcal3g3.3g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=344334