Leivitetty kala karpille

Sekoita jauhetut mantelit ja seesaminsiemenet, mausta suolalla ja valkopippurilla.

Leikkaa kohmeiset kalat poikittain puoliksi.

Paketista tulee siis 8kpl ohuita kalalättyjä.

Sulata pannulla puolet voista.

Kasta kaloista puolet ensin munaan (vatkattuun) ja pyörittele sitten jauhoissa.

Paista kauniin ruskeaksi.

Sama lopuille kaloille.

Lopputulos maistui samalle kuin lapsena äitini paistelemat haukifileet, nams!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra6412g5129kcal1090g64.1g64.1g0g
Voi 801g5814kcal9.5g3.2g651.6g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g321g1863kcal70.2g30.5g162.2g33.3g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g481g2755kcal85.1g33.7g238.5g56.7g
Kananmuna kuoreton 882g1258kcal110.2g2.6g90.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17792g33637kcal2730g268.2g2413.6g180g
Valittu annoskoko8896g16818kcal1365g134.1g1206.8g90g
Annoskoko puolitettuna4448g8409kcal682.5g67.1g603.4g45g
Arvot/100g100g189kcal15.3g1.5g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358136