Punainen linssipata

Kuullota sipulit öljytilkassa.

Lisää huuhdotut linssit ja paahda, sitten vesi, liemikuutio ja tomaattimurska (yrtti tai valkosipuli).

Anna hautua 15-20 min. Lopuksi lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta yrteillä esim.

oregano, basilika ym. Itse lisään hyppysellisen kuivattua lehitkaalia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green1202g3907kcal288.5g589.1g12g144.3g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g2965g1038kcal29.7g201.6g14.8g41.5g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)0g0kcal0g0g0g0g
Vesi3206g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha801g1330kcal152.3g0g80.1g0g
Sipuli (kuorittu)401g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Lehtikaali 321g128kcal11g13g1.9g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17792g13022kcal973.4g1645.8g219.2g398g
Valittu annoskoko8896g6511kcal486.7g822.9g109.6g199g
Annoskoko puolitettuna4448g3256kcal243.4g411.5g54.8g99.5g
Arvot/100g100g73kcal5.5g9.3g1.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90012