Tonnikalasalaatti

- Keitä makaronit, kaada vesi pois, lisää jäiset vihannekset, hetken päästä suikaloitu omena ja tonnikalapalat, sekoita.

- Kaada tonnikalapurkin liemi kulhoon.

Lisää purjosipuli silppu, puserra joukkoon valkosipulin kynsi, lisää valkoviinietikka, pippuria myllystä, sekoita.

Lisää muut salaattiaineet kulhoon, sekoita
- Revi salaatin lehtiä lautaselle, laita päälle tonnikalasalaattia.

- Voit lisätä sulatettuja katkarapuja tai keitettyä kananmunaa annokseen.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 1282g1360kcal51.1g248.4g11.4g22.3g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 2136g2204kcal73.7g384.5g22.6g61.9g
Salaatti, jäävuori tuore1068g107kcal11.7g8.5g2.1g10.7g
Valkoviinietikka (Rajamäen)85g17kcal0g5.6g0g0g
Tonnikala vedessä 1976g2063kcal443.3g0g29.6g0g
Purjosipuli 748g171kcal13.5g17.9g1.5g15.7g
Omena, keskikokoinen 200g1495g508kcal3g106.2g4.5g26.9g
Persilja 107g29kcal1.5g1.2g0.2g8.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17792g12919kcal1195.6g1544.6g143.8g292g
Valittu annoskoko8896g6459kcal597.8g772.3g71.9g146g
Annoskoko puolitettuna4448g3230kcal298.9g386.2g36g73g
Arvot/100g100g73kcal6.7g8.7g0.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98211