Karppaajan jauheliha- ja parsaltk

Paista jauheliha, mausta mieleiseksi.

Paista myös parsoja hieman ja heitä molemmat vuokaan.

Kaada ruokakerma sekaan ja päälle juustoraasteet.

Uuniin 45 min 200 asteessa.

Ja avot mitä karppiruokaa ! :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha33g55kcal6.3g0g3.3g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl25g7.5kcal1.1g0.5g0.1g0.4g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)10g27kcal3g0g1.7g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g21g31kcal0.3g0.7g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana178g242kcal21.4g2.4g16.4g0.8g
Valittu annoskoko89g121kcal10.7g1.2g8.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna45g60kcal5.4g0.6g4.1g0.2g
Arvot/100g100g136kcal12g1.3g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=166667