Kessun ruispatonki

No kaikkihan nyt osaa patongit leipoa.

Tein tästä kuusi pötkylää ja paistelin kiertoilmalla 200 asteessa 15 minuuttia.

Puolivälissä ripaus vettä uunin pohjalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho (Rainbow)50g160kcal5g31.5g1.2g7g
Vehnäjauho puolikarkea 27g93kcal2.8g19g0.3g0.9g
Ohrajauho 2.3g7.5kcal0.2g1.5g0g0.2g
Siirappi, tumma5g16kcal0g3.7g0g0g
Rypsiöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana178g620kcal16g111.4g10.6g16.2g
Valittu annoskoko89g310kcal8g55.7g5.3g8.1g
Annoskoko puolitettuna45g155kcal4g27.9g2.7g4.1g
Arvot/100g100g348kcal9g62.6g6g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191154