Jauhelihamakaroniloota

Uuni lämpeämään 200 asteeseen.

Keitä makaronit ja paista jauheliha + sipulit.

Voitele uunivuoka ja heitä sekaan makaronit, jauheliha, sipuli, suikalejuurekset ja maito/kananmunasotkotus, jossa on joukossa valkopippuria ja suolaa.

Maito-kananmunasotkotuksen määrä nyt arviona, heitin alunperin 6 kananmunaa + 917g maitoa ja hippasen jäi ylimääräistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 407 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, Myllyn Paras6.6g23kcal0.9g4.3g0.2g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha33g55kcal6.2g0g3.3g0g
Extra neitsyt oliiviöljy (Eldorado), annos 5g0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)4.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 11g15kcal1.3g0g1.1g0g
Rasvaton maitojuoma, laktoositon (Pirkka), annos 200g27g6.8kcal0.9g0.8g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana178g212kcal19g11.2g10g1.4g
Valittu annoskoko89g106kcal9.5g5.6g5g0.7g
Annoskoko puolitettuna45g53kcal4.8g2.8g2.5g0.4g
Arvot/100g100g119kcal10.7g6.3g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401042