Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 31g16kcal3.7g0g0.1g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 31g13kcal0.1g1.3g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 17g52kcal1.5g9.5g0.3g2.4g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Siirappi 3.8g11kcal0g2.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana178g189kcal10.8g27.8g0.8g5g
Valittu annoskoko89g95kcal5.4g13.9g0.4g2.5g
Annoskoko puolitettuna45g47kcal2.7g7g0.2g1.3g
Arvot/100g100g106kcal6.1g15.6g0.4g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107385