Juustokuorrutettu kalkkuna lohkoperunoilla

Ruskista kalkkunasuikaleet pannulla ja kaada ne voideltuun uuninkestävään vuokaan.

Valmista kastike.

Sulata voi ja sekoita siihen jauhot.

Lisää maito ja keitä seosta muutama minuutti.

Ota kattila pois levyltä ja sekoita kastikkeeseen juustoraaste ja munankeltuainen.

Mausta.

Kaada kastike lihapalojen päälle ja kuorruta uunissa 250 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 285 grammaa

Sakkeus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet,hunaja (broileri ja kalkkuna) (Hk ruokatalo oy), annos 450g28g34kcal5.1g0.5g1.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 19g5kcal0.6g0.6g0g0g
Pizza juustoraaste (Valio), annos 150g13g43kcal3.1g0g3.3g0g
Munankeltuainen (Kela 1989), annos 100g1.6g5.3kcal0.3g0g0.5g0g
Lohkoperunat, Rainbow25g33kcal0.5g5.5g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana178g274kcal19.4g15g15.2g0g
Valittu annoskoko89g137kcal9.7g7.5g7.6g0g
Annoskoko puolitettuna45g69kcal4.9g3.8g3.8g0g
Arvot/100g100g154kcal10.9g8.4g8.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244054