Kasviskatkarapupasta

Pilko ainekset, paista n. 10 min paprikaa, herkkusieniä ja sipuleita.

Lisää tomaattimurska ja anna hautua toiset kymmenen minuuttia.

Lopussa lisää katkaravut ja fetajuusto.

Voit laittaa myös lempiyrttiäsi.

Tomaattimurskan sijaan voit käyttää myös tuoreita tomaatteja,

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Moana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 16g4.7kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Herkkusieni 7g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Tomaattimurska 19g5.5kcal0.1g1g0g0.4g
Katkarapu 9g6.4kcal1.4g0g0.1g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 4.7g14kcal0.8g0.1g1.2g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty28g39kcal1.5g7.9g0.2g1g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana178g146kcal8.2g20g3.2g3.8g
Valittu annoskoko89g73kcal4.1g10g1.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna45g36kcal2.1g5g0.8g1g
Arvot/100g100g82kcal4.6g11.2g1.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275753