Välimeren leipä

Tee normaali leipä taikina, sekoita joukkoon oliivit, tomaatit ja artisokat, jätä muutama pinnalle koristeeksi.

Mausta taikina maun mukaan esim basilikalla, rosmariinilla ja oreganolla.

Laita leivinpaperi syvälle uunipellille ja kaavi taikina tasaisesti pellille.

Paista n. 225 ast. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Deidre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g63kcal1.9g12.8g0.2g0.6g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g19g64kcal2.4g12.6g0.3g1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Aurinkokuivattu tomaatti basilika&oregano (Fontana), annos 50g2.1g3kcal0.2g0.5g0g0g
Viipaloitu vihreä oliivi, Rainbow2.1g3.6kcal0g0.1g0.4g0g
Oliiviöljy 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g12g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g11g3.5kcal0.2g0.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana178g298kcal9.6g54.2g4.2g3.6g
Valittu annoskoko89g149kcal4.8g27.1g2.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna45g75kcal2.4g13.6g1.1g0.9g
Arvot/100g100g167kcal5.4g30.4g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108478