Puolukkarönttönen

Pohjaan ruisjauho 3,5 dl, 1 tl suolaa, 1,5 dl kylmää vettä

täytteeseen 200g tuoreita puolukoita tai pakastettuja ja 200g keitettyä peurunaa.

Survotaan sekaisin.

Lisää makeutusainainetta jos haluat.

Leivotaan niinuin karjalanpiirakat ja paistetaan 150 c noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka31g93kcal3g18.7g0.6g4.6g
Puolukka 29g11kcal0.1g2g0.1g0.8g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 29g22kcal0.5g4.5g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana178g253kcal7.2g50.4g1.6g11.4g
Valittu annoskoko89g127kcal3.6g25.2g0.8g5.7g
Annoskoko puolitettuna45g63kcal1.8g12.6g0.4g2.9g
Arvot/100g100g142kcal4g28.3g0.9g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116480