Uunirahka (karppi)

Voitele laakea vuoka.

Kuumenna 175 asteeseen.

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa haaleana, lehden mukaan set on silloin parhaimmillaan.

Lisänä suositellaan vaikkapa marjasurvosta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,331g20kcal3.4g1.3g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Hermesetas, annos 5g3.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml6.2g1.3kcal0.5g0g0g0g
Kookoshiutale 3.1g21kcal0.3g0.2g2g0.5g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 25g69kcal0.5g0.7g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana178g282kcal14.6g4.6g22.4g1g
Valittu annoskoko89g141kcal7.3g2.3g11.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna45g70kcal3.7g1.2g5.6g0.3g
Arvot/100g100g158kcal8.2g2.6g12.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201512