Pähkinä-viikunakakku

Vaahdota valkuaiset ja sokeri, lisää muut ainekset.

Paista 160 asteisessa uunissa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Sava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 22g91kcal0g22.3g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 23g10kcal2.3g0.1g0g0g
Suklaa tumma 16g85kcal0.6g8.8g5.1g0.9g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl14g91kcal2g0.5g9g0g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)13g25kcal0.4g5.4g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana179g604kcal10.6g74.2g28.4g4.2g
Valittu annoskoko89g302kcal5.3g37.1g14.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna45g151kcal2.7g18.6g7.1g1.1g
Arvot/100g100g338kcal5.9g41.5g15.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206191