Parsa-kukkakaalimuhennos

Peratut kaalit, sipulit kattilaan jossa vähän öljyä.

Lisää sipulit ja 7% ruokakerma.

Hauduta ja soseuta, Hiukan suolaa ja pippuria, myös yrittimausteseos sopii hyvin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)8.7g7.4kcal0.1g0.3g0.6g0g
Kukkakaalia apetit (Apetit), annos 250g31g5.2kcal0.5g0.7g0.1g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl44g13kcal2g0.8g0.1g0.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g7.9kcal0g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)4.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana178g71kcal5.4g4.2g3.4g1.6g
Valittu annoskoko89g35kcal2.7g2.1g1.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna45g18kcal1.4g1.1g0.9g0.4g
Arvot/100g100g40kcal3g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268207