Gruusialainen kaalilaatikko

1. pilko kaali ja kattilaan veden kanssa 15min
2. ruskista jauheliha
3. lisää sipulit
4. lisää loput ainekset
5. yhdistä kaali ja muu seos
6. uuni 200-astetta, 35min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali47g10kcal0.6g1.6g0.1g1g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 13g29kcal2.4g0g2.1g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g3.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 4.7g13kcal0.1g0.1g1.3g0g
Tomaattipyree, Pirkka4.7g3.8kcal0.2g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana178g112kcal6.6g5.6g7g2g
Valittu annoskoko89g56kcal3.3g2.8g3.5g1g
Annoskoko puolitettuna45g28kcal1.7g1.4g1.8g0.5g
Arvot/100g100g63kcal3.7g3.1g3.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316051