BBQ possu

Leikkaa kaslerit paloiksi ja sekoita lopuista aineista bbq-kastike.

Sekoita yhteen uunivuoassa ja paista n. 175-150 asteessa kunnes rasva sulaa ja liha on revittävissä silpuksi (1,5-2h).

Kaada päälle hieman tomaattipyrettä ja hunajaa ja paista hetki lisää n. 200 asteessa.

Syö esim.

vihreiden papujen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasler, a la Atria, Atria (3 viipaletta)73g138kcal10.9g0.6g10.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka7.3g6kcal0.2g1.4g0.1g0.1g
Soijakastike 5.1g3.1kcal0.3g0.5g0g0g
Hunaja 2.9g10kcal0g2.4g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.2g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana179g316kcal23g10.2g20.6g0.2g
Valittu annoskoko89g158kcal11.5g5.1g10.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna45g79kcal5.8g2.6g5.2g0.1g
Arvot/100g100g177kcal12.9g5.7g11.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325811