Pyttipannu

Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 40g30kcal0.7g6.1g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika, punainen5.5g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Nakki, keskiarvo 33g77kcal3.7g0.4g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana179g223kcal9g14.8g13.8g1.4g
Valittu annoskoko89g112kcal4.5g7.4g6.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna45g56kcal2.3g3.7g3.5g0.4g
Arvot/100g100g125kcal5g8.3g7.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354686