Jauheliha-tomaattikeitto

Paista jauheliha.

Mausta suolalla, chilihiutaleilla, mustapippurilla, oreganolla, basilikalla ja paprikajauheella.

Kaada tomaattimurskapurkit kattilaan ja huuhdo ne tilkalla vettä.

Kaada jauheliha mukaan.

Lisää vielä teelusikallinen sokeria sekä Koskenlaskija juusto.

Anna poreilla hiljalleen vähintään 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 24g55kcal4.6g0g4.1g0g
Tomaattimurska 58g17kcal0.3g3.1g0.1g1.1g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g0.7g4.9kcal0g0g0.5g0g
Sokeri 0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g5.8g16kcal1.1g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana178g189kcal12g7g12g2.2g
Valittu annoskoko89g95kcal6g3.5g6g1.1g
Annoskoko puolitettuna45g47kcal3g1.8g3g0.6g
Arvot/100g100g106kcal6.7g3.9g6.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437425