Munakoiso-sitruunapasta

Ennen ruoan valmistusta viipaloi munakoiso ja ripottele siivujen päälle suolaa, anna munakoisojen "itkeä" ylimääräistä nestettä pois 1-2 tunnin ajan.

Pyyhi ylimääräinen neste ja suola munakoisoista esimerkiksi talouspaperiin.

Paista valkosipuli ja sipuli pehmeäksi oliiviöljyssä.

Lisää 2-3 sitruunan raastettu kuori ja mehut.

Lisää munakoiso, ja hauduta kannen alla kypsäksi.

Lisää pari desiä kermaa, ja mausta kastike suolalla ja kunnon tujauksella pippuria.

Sekoita kastike al dente -tagliatellepastan sekaan.

Aivan uskomattoman herkullista - tämän reseptin myötä munakoison, valkosipulin ja sitruunan liitto on sinetöity ainakin minun kotikeittiössäni!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Hawa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 7.5g25kcal0.2g0.2g2.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton7.5g1.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Munakoiso 30g6.7kcal0.2g0.9g0.1g0.8g
Oliiviöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Nauhapasta, Tagliatelle, Rainbow38g135kcal4.5g28.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana179g360kcal10g59.8g8.4g1.8g
Valittu annoskoko89g180kcal5g29.9g4.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna45g90kcal2.5g15g2.1g0.5g
Arvot/100g100g201kcal5.6g33.5g4.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63368