Lihapata

Paista paistisuikaleet öljyssä pintaruskeiksi.

Kaikki ainekset uunipataan.

Vettä maun mukaan.

Mausteiksi fondia, (laakerinlehti) ja paaaljon eri pippureita kokonaisina tai murskattuina.

Syödään sellaisenaan, tai perunan/riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g8.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Selleri, annos 50g8.7g1.2kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Paprika, punainen8.7g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Herkkusieni 10g1.6kcal0.2g0g0g0.2g
Hillosipuli, Rainbow6.6g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.7g5.9kcal0g0g0.7g0g
Naudan sisäpaistisuikale, Atria35g39kcal7.4g0g0.9g0g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Häränlihafondi (Touch of taste), annos 15g0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana179g116kcal16.2g4.8g3.2g1.4g
Valittu annoskoko89g58kcal8.1g2.4g1.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna45g29kcal4.1g1.2g0.8g0.4g
Arvot/100g100g65kcal9.1g2.7g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87604