Karppipitsa Vendaloo

Vettä ja mausteita pohjaan.

Kaikki sekaisin vaan.

Itse tosiaan jatkoin taikinaa vedella, kun jauhe turposi aina vaan.

Hyvä niin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Vendaloo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma 38%rasvaa3.5g13kcal0.1g0.1g1.3g0g
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Oliiviöljy 3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Psylliumkuitu, annos 6g3.2g1.6kcal0g0g0g2.6g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 28g90kcal7.5g0g6.7g0g
Metvursti, Lapin liha Kotasavu 10g4.9g19kcal1g0g1.6g0g
Aurajuusto12g41kcal2.4g0g3.5g0g
Mozzarella Lovilio Lidl18g59kcal4.5g0.3g4.4g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 8.4g32kcal2.4g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana178g598kcal37.8g0.8g49.2g5.2g
Valittu annoskoko89g299kcal18.9g0.4g24.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna45g150kcal9.5g0.2g12.3g1.3g
Arvot/100g100g335kcal21.2g0.4g27.6g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212249