Parsakaaligratiini

Sekoita munat, maito ja kerma keskenään.

Mausta maun mukaan (itse laitoin paprikajauhetta, mustapippuria ja suolaa mausteeksi).

Laita jäiset parsakaalit vuokaan ja kaada muna-maito-kermaseos päälle.

Viimeistele pinta juustoraasteella.

Paista 200 asteessa uunissa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniisti rusehtunut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 47g16kcal2.2g0.9g0.1g1.2g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 10g34kcal0.2g0.3g3.6g0g
Kevytmaito (Valio)10g4.8kcal0.3g0.5g0.2g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g10g37kcal2.9g0.2g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana179g218kcal14g3.8g15.8g2.4g
Valittu annoskoko89g109kcal7g1.9g7.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna45g55kcal3.5g1g4g0.6g
Arvot/100g100g122kcal7.8g2.1g8.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100690