Jauheliha-papu-tomaatti-chilikastike

Ruskista jauheliha.

Mausta se kahdella teelusikallisella jauhelihamaustetta.

Sekoita joukkoon tomaattimurskat.

Anna hautua 10 minuuttia.

Lisää joukkoon valutetut pavut ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Wolferin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)24g10kcal0.4g2g0g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)24g8.5kcal0.4g1.7g0g0.3g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g16g13kcal0.8g2.5g0g1.2g
Pirkka naudan jauheliha 400g25g57kcal4.8g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana179g177kcal12.8g12.4g8.6g3g
Valittu annoskoko89g89kcal6.4g6.2g4.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna45g44kcal3.2g3.1g2.2g0.8g
Arvot/100g100g99kcal7.2g6.9g4.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129791