Tonnikalakurpitsa piirakka

Valmista pohja.

Lisää tomaattimurska.

Raastettu porkkana, tonnikala ja kurpisapalat.

Päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa n 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 8.8g1.4kcal0.1g0.2g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.1g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g13g4.4kcal0.2g0.9g0g0.2g
Tonnikala vedessä, rainbow18g18kcal3.5g0.1g0.4g0g
Voi 13g91kcal0.1g0g10.2g0g
Talkkunajauho, sisältää ohraa 4.4g14kcal0.4g2.5g0.1g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 1508.8g34kcal2.5g0.1g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana179g442kcal17g31.8g26.8g3.2g
Valittu annoskoko90g221kcal8.5g15.9g13.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna45g111kcal4.3g8g6.7g0.8g
Arvot/100g100g247kcal9.5g17.8g15g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310094