Lohi-kapriskiusaus

Kaada voideltuun vuokaan puolet jäisistä perunasuikaleista ja kevätsipuli (tai purjo).

Mausta suolalla ja pippurilla.

Levitä jäiset porkkanat, niiden päällä lohiviipaleet ja tilli sekä kaprikset.

Kaada loput perunat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kerma.

Paista 200° 50-60 min. Tarjoa lisäksi punajuuriviipaleita ja salaattia.

Ohje on kopioitu Pirkan resepteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g35g25kcal0.6g5.6g0g0g
Käsinpoimittu kevätsipuli4.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 11g18kcal1.9g0g1.2g0g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g23g13kcal0.7g1.5g0.5g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)0.5g3.5kcal0g0g0.4g0g
Kesäporkkana (Pirkka)14g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana179g129kcal6.8g16g4.2g0.2g
Valittu annoskoko90g65kcal3.4g8g2.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna45g32kcal1.7g4g1.1g0.1g
Arvot/100g100g72kcal3.8g8.9g2.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124957