Omenapähkinäpaistos

Poista omenista siemenkodat ja pilko palasiksi.

Kotimaisia omenoita ei tarvitse kuoria.

Kirpeät lajikkeet sopivat makeaan jälkiruokaan.

Laita omenapalat/viipaleet uunivuokaan, pirskottele sitruunamehua niiden päälle niin omena ei tummu.

Sekoita kulhossa jauhot, kaurahiutaleet ja fariinisokeri sekä kaneli, lisää rasva ja sekoita tasaiseksi, lisää mukaan murskatut pähkinät.

Levitä kauramössö omenoiden päälle ja paista 200 asteessa noin 25 minuuttia, tarjoa vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 56g20kcal0.1g4g0.1g1.1g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 6.7g47kcal0g0g5.3g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g11g41kcal0g10.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.6g16kcal0.5g3.2g0.1g0.2g
Kaurahiutaleita(lidl)7g25kcal1g3.9g0.5g0.7g
Suolapähkinä (Rainbow), annos 100g3.5g22kcal0.9g0.5g1.8g0.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana179g342kcal5g43.8g15.6g4.6g
Valittu annoskoko90g171kcal2.5g21.9g7.8g2.3g
Annoskoko puolitettuna45g85kcal1.3g11g3.9g1.2g
Arvot/100g100g191kcal2.8g24.5g8.7g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306258