Ahvenanmaan pannukakku

Kiehauta maito ja lisää mannaryynit.

Keitä 5-7 min sekoittaen.

Jäähdytä.

Vaahdota muna ja sokeri.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaadetaan seos laakeaan voideltuun (oivariini sitä varten) vuokaan halk.

noin 28 cm. Paistetaan uunissa 225 asteessa 30 min. Tarjoillaan mansikkahillon ja kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Millitys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)0.9g5kcal0g0g0.5g0g
Vehnäjauho, sunnuntai9g32kcal1.1g6.5g0.2g0.3g
Sokeri6g24kcal0g6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu16g21kcal1.8g0g1.5g0g
Anna Manna, runsaskuituinen, plus4.2g14kcal0.5g2.7g0.1g0.3g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen53g18kcal1.7g2.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana179g226kcal10.2g35.6g4.6g1.2g
Valittu annoskoko89g113kcal5.1g17.8g2.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna45g57kcal2.6g8.9g1.2g0.3g
Arvot/100g100g126kcal5.7g19.9g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=33230