Helpoista helpon lohipasta gratiini

1.KEITÄ PASTA

2.KAADA PUOLET VOIDELTUUN UUNIVUOKAAN

3.LISÄÄ KALASUIKALEET JA PASTAKASTIKE

4.LISÄÄ LOPUT PASTASTA

5.LUSIKOI PÄÄLLE JUUSTO DIBBI

6.PAISTA 200 ASTEISESSA UUNISSA NOIN 25 MIN

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet, marinoitu, Apetit34g70kcal5.1g0.7g5.1g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)22g8.8kcal0.4g1.8g0g0.3g
Penne Rigate kuviopasta,Pirkka (Ruokakesko oy), annos 100g17g59kcal2.2g12.1g0.2g0.4g
Juustodippi, Pirkka 300g17g22kcal0.5g0.3g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana179g319kcal16.4g29.8g14.8g1.4g
Valittu annoskoko90g160kcal8.2g14.9g7.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna45g80kcal4.1g7.5g3.7g0.4g
Arvot/100g100g178kcal9.2g16.6g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355217