Uunipaprikat (täyte)

Pekoni pilkotaan pieneksi ja paistetaan pannulla (voinokareessa) herkkusieniviipaleiden kanssa, lisää tonnikala ja raejuusto, sekoita hyvin.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja asettele puolikkaat uunivuokaan.

Lusikoi täytettä reilusti paprikoiden sisälle ja lisää päälle viipale juustoa.

Paista uunissa n.200 asteessa 15-30min tai kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Hellu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 34g77kcal5.4g0.2g6.1g0g
Voi 1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 14g13kcal2.2g0.4g0.3g0g
Tonnikala vedessä 20g21kcal4.4g0g0.3g0g
Herkkusieni säilyke 14g2.4kcal0.3g0g0g0.3g
Kermajuusto (Pohjanpoika)6.3g25kcal1.5g0.1g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana179g295kcal27.6g1.4g19.6g0.6g
Valittu annoskoko89g147kcal13.8g0.7g9.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna45g74kcal6.9g0.4g4.9g0.2g
Arvot/100g100g165kcal15.4g0.8g11g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93830