Lasagne

Jauhelihakastike:
Ruskista jauheliha, lisää sipuli kuutiot ja suikaloitu porkkana.

Lisää hetken päästä pastkastikkeet, 2tl oreganoa ja 1/2tl mustapippuria.

Kiehauta ja anna hautua kannen alla.

Lisää myöhemmin paprika kuutiot ja salsa.

Juustokastike:
Sulata rasva kattilan pohjalla ja sekoita siihen vehnäjauhot.

Lisää sitten puolet maidosta ja sekoita.

Kuumenna ja lisää loput maidosta.

Keitä pari min, lisää 1/2tl suolaa ja ripaus mustapippuria ja raastettu juusto.

200'C 30-60min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Jennyfer
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)11g26kcal1.9g0g2.2g0g
Sipuli 3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana 3.6g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaatti-valkosipuli pastakastike (Pirkka)11g6.3kcal0.1g0.9g0.2g0g
Tomaatti-basilika-pastakastike (Pirkka), annos 390g11g4.3kcal0.2g0.7g0.1g0.1g
Paprika punainen 3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Banderos chunky salsa, annos 300g1.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Margariini 70%, keiju laktoositon 1.4g8.5kcal0g0g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.8g6.1kcal0.2g1.2g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 27g13kcal0.8g1.3g0.4g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 2.7g10kcal0.8g0g0.8g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 1.4g5.2kcal0.4g0g0.4g0g
Pinaattilasagnelevyt (Pirkka), annos 500g11g38kcal1.4g7.4g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana179g243kcal11.6g24.2g10.8g1g
Valittu annoskoko90g121kcal5.8g12.1g5.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna45g61kcal2.9g6.1g2.7g0.3g
Arvot/100g100g135kcal6.5g13.5g6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151255