Hirvikaalikeitto

Hirvenjauheliha paistetaan voissa, keitinliemeen lisätään lihaliemi, paistettu jauheliha, ja keräkaali, juurekset lisätään kun kaalia alkaa kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1.1g8kcal0g0g0.9g0g
Hirvi, jauheliha (-), annos 200g17g19kcal3.6g0g0.5g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g11g3.3kcal0.1g0.5g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g25g5.9kcal0.3g0.8g0g0.5g
Keräkaali, 100g36g8.5kcal0.4g1.2g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana179g90kcal8.8g5g3g2.4g
Valittu annoskoko89g45kcal4.4g2.5g1.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna45g23kcal2.2g1.3g0.8g0.6g
Arvot/100g100g51kcal4.9g2.8g1.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368856