Tomaatti-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja esipaista pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloittele tomaatit pieniksi kuutioiksi ja levitä esipaistetun pohjan päälle.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää pilkottu kevätsipuli ja murenna feta tomaattien päälle.

Lisää pinjansiemenet.

Sekoita kananmuna kermaviiliin ja kaada seos muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle mozzarellaraaste.

Paista piirakkataikinan ohjeen mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g25g95kcal1.4g8g6.3g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Tomaatti 22g5kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 13g37kcal2.3g0.2g3.1g0g
Pinjansiemenet, Parrots1.6g10kcal0.5g0.2g0.9g0.1g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 13g17kcal0.3g0.4g1.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)3.1g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Juusto, mozzarella 6.3g16kcal1.2g0g1.3g0g
Sipuli, tuore6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana179g377kcal12.4g19.8g27.6g1.8g
Valittu annoskoko90g189kcal6.2g9.9g13.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna45g94kcal3.1g5g6.9g0.5g
Arvot/100g100g211kcal6.9g11.1g15.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126905