Uunimakkara pekonilla

Halkaise ja kuori makkarat, ja iske makkarat uunivuokaan.

Levitä leikkauspinnalle sinappi ja tursota ketsuppia.

Silppua purjosipuli ja viipaloi valkosipuli, ja lisää makkaroiden päälle.

Lopuksi päälle vielä kuutioitu pekoni, mustapippuria ja suolaa.

Paista uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Riivaaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK sininen lenkki(annos 145g)73g167kcal7.3g4.7g13.1g0.1g
Amerikan pekoni 1viipale7.1g23kcal0.9g0g2.1g0g
Dijonsinappi, Maille, Original1.2g0.9kcal0g0.1g0g0g
Ketsuppi, euro shopper2.2g2.2kcal0g0.5g0g0g
Purjosipuli 5g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana179g390kcal16.8g11.2g30.4g0.4g
Valittu annoskoko90g195kcal8.4g5.6g15.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna45g98kcal4.2g2.8g7.6g0.1g
Arvot/100g100g218kcal9.4g6.3g17g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151281