Kaali-jauhelihapata

Pilko ja keitäkasvikset.

Kuullota sipulit pannulla voissa ja lisää ja ruskista jauheliha.

YHDISTÄ JA MAUSTA MUSTAPIPPURILLA.

HAUDUTA JOTTA MAUT YHDISTYVÄT.

TARKISTA SUOLA

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali38g7.9kcal0.5g1.3g0.1g0.8g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 38g86kcal7.1g0g6.4g0g
Purjosipuli 3.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.6g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli, tuore9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g0.8g5.5kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g208kcal15.8g3.8g14.4g2.2g
Valittu annoskoko90g104kcal7.9g1.9g7.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna45g52kcal4g1g3.6g0.6g
Arvot/100g100g116kcal8.8g2.1g8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156932