Purjo-peruna-linssi -keitto

Sulata rasva kattilassa.

Ruskista viipaloitu purjo.

Lisää vesi, kasvisliemi ja kuutioidut perunat.

Keitä perunat melkein kypsiksi.

Lisää huuhdellut linssit ja keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 15g11kcal0.3g2.3g0g0.1g
Linssi-punainen (raaka)9g27kcal2.2g4.5g0.1g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 7.5g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g1.5g2.5kcal0.3g0.3g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.1g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana179g89kcal5.8g14.6g0.6g2.2g
Valittu annoskoko90g45kcal2.9g7.3g0.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna45g22kcal1.5g3.7g0.2g0.6g
Arvot/100g100g50kcal3.2g8.1g0.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226741