Naudanlihapata

Ruskista liha kevyesti ilman rasvaa.

Laita pataan.

Pilko sekaan sipulit, porkkana, valkosipuli.

Laita myös fondi mukaan.

Mausta muuten maun mukaan vaikka pippurilla ja timjamilla.

Lisää lopuksi punaviini ja vesi.

Laita uuniin 150 asteeseen n. kahdeksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 31g35kcal6.8g0g0.8g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g1.7g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.2g1.7kcal0g0.4g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 22g15kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana179g111kcal14.2g1.8g1.8g0.6g
Valittu annoskoko89g56kcal7.1g0.9g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna45g28kcal3.6g0.5g0.5g0.2g
Arvot/100g100g62kcal7.9g1g1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=327003