Gluteeniton kuitu-kuivakakku

Jauhota kakkuvuoka korppujauhoilla.

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään erillisessä kulhossa kaikki kuivat aineet, paitsi kaakaojauhe (jonka voi jättää poiskin jos haluaa).

Kaada vaahtoon kuivat aineet, rasva, ja jogurtti sekoittaen välillä.

Kaada seos kakkuvuokaan.

Paista 40-45 minuuttia 175 C alatasolla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai gluteeniton jauheseos (Raisio), annos 200g25g88kcal0.1g21.2g0.1g0.8g
Kananmuna kuoreton25g36kcal3g0g2.5g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Rainbow juokseva rypsiöljyvalmiste (Bunge finland oy), annos 100g9g68kcal0g0g7.5g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g6.2g3.7kcal0.6g0.3g0g4.6g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Kaakaojauhe, fazer1.9g6.2kcal0.4g0.2g0.4g0g
Jogurtti, turkkilainen/kreikkalainen, rasvaa 10 % 9g12kcal0.4g0.4g0.9g0g
Korppujauho, luontaisesti gluteeniton 0.9g1.9kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana179g521kcal9g67.8g22.8g10.8g
Valittu annoskoko90g261kcal4.5g33.9g11.4g5.4g
Annoskoko puolitettuna45g130kcal2.3g17g5.7g2.7g
Arvot/100g100g291kcal5g37.8g12.7g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430323