Tonnikalapasta (Ruokamaailma)

Valuta tonnikalat.

Leikkaa huolellisesti pesty purjo ohuiksi suikaleiksi.

Hienonna paprika pieniksi kuutioksi.

Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää valmis valkosipuli-yrttikastike, tomaattisose, vesi sekä kalaliemikuutio.

Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin.

Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat sekä hienonnettu tilli.

Tarjoile esim.

fusillipastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Kaipie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 1g3.1kcal0.1g0.4g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 5.6g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit24g31kcal0.7g0.5g3.1g0g
Purjosipuli9g1.8kcal0.2g0.2g0g0.2g
Paprika punainen 12g3.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tonnikala öljyssä 26g50kcal7.1g0g2.4g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana179g210kcal17g4.6g13.8g1g
Valittu annoskoko90g105kcal8.5g2.3g6.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna45g53kcal4.3g1.2g3.5g0.3g
Arvot/100g100g117kcal9.5g2.6g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62080