Kinkkukiusaus kalkkunasta

Lado vuokaan ainekset kerroksittain: peruna, kalkkunasuikaleet ja vihannekset, ja peruna.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoswipulijauheella, halutessasi käytä myös chilimaustetta.

Kaada ruokakermat päälle ja laituuniin 200 astetta n. tunti, enemmänkin, niin että perunat pehmenevät mössöksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 44g31kcal0.8g6.3g0.1g0.5g
Kalkkunanfileesuikale, snellman 300g26g29kcal6.3g0g0.3g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml11g16kcal0.2g0.3g1.6g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g8.8g7.4kcal0.1g0.4g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana179g167kcal14.8g14g5.2g1g
Valittu annoskoko90g84kcal7.4g7g2.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna45g42kcal3.7g3.5g1.3g0.3g
Arvot/100g100g93kcal8.2g7.8g2.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197046