Tonnikalapihvit

Sekoita puoleen purkkiin kermaviilia mausteet: Paprikajauhe, suola, pippuri tai chili toimii myös hyvin.

Seuraavaksi sekaan tonnikala(vedet valutettu kunnolla pois) ja sitten juustoraaste ja lopuksi kananmuna.

Paista kuumalla pannulla pinnasta rapeaksi (tämä on haastavin vaihe, koska nämä hajoaa helposti).

Voi paistaa myös uunissa, mutta ei tule läheskään yhtä hyviä kuin pannulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Temehoo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, maustamaton (Valio)22g26kcal0.7g0.9g2.2g0g
Tonnikala filee vedessä atlantic 195g/150g (lidl)33g37kcal8.9g0g0.2g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)11g28kcal3.4g0g1.6g0g
Tomaattipyree, Pirkka2.2g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)22g28kcal2.4g0.1g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana179g242kcal31g2.8g12g0g
Valittu annoskoko90g121kcal15.5g1.4g6g0g
Annoskoko puolitettuna45g61kcal7.8g0.7g3g0g
Arvot/100g100g135kcal17.3g1.6g6.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208813