Katkarapu- savulohisalaatti

Laita katkaravut salaattikulhoon ja purista puolikkaan sitruunan mehu päälle.

Jos haluat vielä enemmän sitruunan makua, niin raasta vielä sitruunan kuorta joukkoon.

Lisää ripaus suolaa ja pippuria ja hieman tilliä (tuoretta tai kuivattua).

Anna marinoitua kylmässä noin tunti.

Lisää kulhoon loput ainekset ja sekoita.

Jos haluat lisää hiilaria, niin lisää joukkoon vaikka täysjyvä penne pastaa.

Sopii pääruokana tai jonkun pääruan kylkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Isoja katkarapuja (Apetit), annos 100g15g13kcal2.7g0.2g0.1g0g
Kirjolohifile, savustettu (100g)13g23kcal2.3g0g1.5g0g
Lehtisalaatti, vihreäkeiju mix (Vihreäkeiju), annos 10g6.6g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kurkku 13g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaatti 13g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika punainen 8.8g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g18g11kcal2.3g0.4g0.1g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore2.6g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana179g111kcal15.4g4g3.4g1.2g
Valittu annoskoko90g56kcal7.7g2g1.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna45g28kcal3.9g1g0.9g0.3g
Arvot/100g100g62kcal8.6g2.2g1.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296573