Viipaleperunavuoka

Paista ja mausta makusi mukaan jauheliha ja sipulit.

kuori ja viipaloi perunat.

lado vuokaan vuorotellen peruna ja jauheliha kerroksia, murenna sekaan lihaliemikuutiot ja lisää nestettä, ei kuitenkaan niin paljon että päällimmäinen perunakerros peittyy.

paista 175 asteessa 1.5h

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Kaariainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 36g28kcal0.7g5.6g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Paistijauheliha 10%15g25kcal2.9g0g1.5g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 29g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana179g114kcal7.6g12.2g3.6g1g
Valittu annoskoko90g57kcal3.8g6.1g1.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna45g29kcal1.9g3.1g0.9g0.3g
Arvot/100g100g64kcal4.2g6.8g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322073