Maidoton ja gluteeniton lasagne

- Ruskista jauheliha
- Lisää tomaattimurska ja 8dl vettä
- Mausta ja anna hautua n. 20 min
- Sekoita kattilassa 4rkl oliiviöljyä, 4 rkl vaaleaa suurustetta, 2,5 dl Oatlyn kaurakermaa ja 1,5 dl vettä
- Mausta
- Lämmitä, kunnes pulpahtaa
- Alenna lämpöä ja keitä n. 10 min
- Voitele vuoka
- Lado aineet vuokaan kerroksittain
1. puolet artisokista
2. puolet jauhelihakastikeesta
3. kolme lasagnelevyä
4. puolet jauhelihakastikeesta
5. puolet artisokista
6. kolme lasagnelevyä
7. valkokastike
- Paista uunissa 175 asteessa, kunnes rakenne + väri mielyttävät
- Anna vetäytyä ennen tarjoamista
-

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%16g22kcal3g0g1.1g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g15g6.4kcal0.2g1.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Vaalea suuruste (Pirkka), annos 3g0.6g2.1kcal0g0.5g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)1g8.8kcal0g0g1g0g
Vesi5.9g0kcal0g0g0g0g
Ruokaan 13% (Oatly), annos 250g5.9g8.8kcal0.1g0.4g0.8g0g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g9g2.9kcal0.2g0.6g0g0g
Lasagnelevy, gluteeniton (Semper), annos 250g4.9g17kcal0.4g3.7g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g136kcal7.8g13g6g0.2g
Valittu annoskoko90g68kcal3.9g6.5g3g0.1g
Annoskoko puolitettuna45g34kcal2g3.3g1.5g0.1g
Arvot/100g100g76kcal4.3g7.2g3.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346193