Kessun ruispatonki

No kaikkihan nyt osaa patongit leipoa.

Tein tästä kuusi pötkylää ja paistelin kiertoilmalla 200 asteessa 15 minuuttia.

Puolivälissä ripaus vettä uunin pohjalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho (Rainbow)500g1601kcal50g315.1g11.5g70g
Vehnäjauho puolikarkea 271g930kcal27.6g189.7g3.3g9.5g
Ohrajauho 23g75kcal1.9g14.8g0.5g1.7g
Siirappi, tumma50g160kcal0.1g37g0g0g
Rypsiöljy 38g332kcal0g0g37.5g0g
Suola, annos 3g8.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1780g6195kcal159.2g1113.2g105.6g162.4g
Valittu annoskoko890g3097kcal79.6g556.6g52.8g81.2g
Annoskoko puolitettuna445g1549kcal39.8g278.3g26.4g40.6g
Arvot/100g100g348kcal8.9g62.5g5.9g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191154