Broilermaksa kastike

Pilko maksat, leikkaa jänteet pois.

pilko sipuli ja pekoni.

Paista pekonit niin että rasva sulaa pannulle, lisää maksaipalat ja sipulisilppu.

Paistele kunnes ruskistuu.

Mausteeksi meiramia, rakuunaa ja suolaa.

Lisää kerma ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)450g567kcal85.1g15.3g18g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g140g392kcal25.2g0.7g32.2g0g
Sipuli 150g45kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Kuohukerma (Ingman)125g425kcal2.7g3.9g43.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1780g2859kcal229.8g54.2g188.4g5g
Valittu annoskoko890g1429kcal114.9g27.1g94.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna445g715kcal57.5g13.6g47.1g1.3g
Arvot/100g100g161kcal12.9g3g10.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310895