Erilainen makkarapasta

Keitä pasta puolikypsäksi ja valuta vesi pois.

Viipaloi makkarat, sipuli, tomaatti, kesäkurpitsa, paprika ja valkosipulinkynnet.

Kuumenna wokki ja paista makkaroita tilkassa salaattijuuston öljyä.

Lisää ensin valkosipuli ja sitten viipaloidut vihannekset.

Lisää ruokakerma ja mausta oman maun mukaan.

Kaada pasta pannulle ja anna hautua muutama minuutti.

Mausta salaattijuustokuutioilla ja basilikanlehdillä.

Lisänä maistuu tuore salaatti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti-chilipasta (Myllyn paras), annos 80g2000g6880kcal268g1280g60g120g
Prinssinakki pirkka 300g1200g2892kcal38.4g38.4g240g2.4g
Kabanossi grilli balkan (Hk), annos 80g1600g4080kcal240g25.6g336g3.2g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Tomaatti, tuore500g102kcal3g19g1.5g7g
Kesäkurpitsa1200g204kcal4.8g30g7.2g8.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g120g125kcal9.5g19.6g0.7g2.4g
Feta, Arla Apetina 10 %800g1440kcal172g8g80g0g
Paprika, punainen240g62kcal2.2g11g1g4.8g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)1000g600kcal10g45g40g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17800g32898kcal1502g2976.2g1533.8g316.6g
Valittu annoskoko8900g16449kcal751g1488.1g766.9g158.3g
Annoskoko puolitettuna4450g8224kcal375.5g744.1g383.5g79.2g
Arvot/100g100g185kcal8.4g16.7g8.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186978