Puolukkakakku

Sulata voi. sekoita kuivat aineet.

Lisää puolukkasurvos voisula ja maito.

Sekoita hyvin.

Kaada voideltuun jauhotettuun vuokaan ja paista tunti.

Kumoa kypsä kakku ja jäähdytä vuoan alla

käytä 2 tl soodaa ei leivinjauhetta

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g640g4672kcal6.4g6.4g512g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2340g8029kcal238.4g1638g28.1g81.9g
Sokeri 2040g8280kcal0g2038g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu80g64kcal1.4g14.2g0.6g1.6g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g80g291kcal2.8g63.7g2.8g0g
Neilikka, annos 4g40g146kcal1.4g31.8g1.4g0g
Leivinjauhe 80g141kcal4.2g30.2g0g0.4g
Puolukkasurvos sokeroimaton 1200g466kcal5.3g81.6g6g31.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2400g792kcal79.2g117.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17800g45761kcal678.2g8043g1101.8g230.2g
Valittu annoskoko8900g22881kcal339.1g4021.5g550.9g115.1g
Annoskoko puolitettuna4450g11440kcal169.6g2010.8g275.5g57.6g
Arvot/100g100g257kcal3.8g45.2g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=247154