Lohi-kapriskiusaus

Kaada voideltuun vuokaan puolet jäisistä perunasuikaleista ja kevätsipuli (tai purjo).

Mausta suolalla ja pippurilla.

Levitä jäiset porkkanat, niiden päällä lohiviipaleet ja tilli sekä kaprikset.

Kaada loput perunat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kerma.

Paista 200° 50-60 min. Tarjoa lisäksi punajuuriviipaleita ja salaattia.

Ohje on kopioitu Pirkan resepteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g3500g2485kcal56g560g3.5g0g
Käsinpoimittu kevätsipuli490g132kcal6.9g18.6g2.9g5.4g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 1050g1824kcal184.9g0g121.3g0g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g105g17kcal3.5g1.1g0.3g1.1g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g2310g1271kcal71.6g147.8g46.2g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)49g353kcal0g0g39.2g0g
Kesäporkkana (Pirkka)1400g350kcal8.4g74.2g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17808g12862kcal662.6g1603.4g432.4g13g
Valittu annoskoko8904g6431kcal331.3g801.7g216.2g6.5g
Annoskoko puolitettuna4452g3216kcal165.7g400.9g108.1g3.3g
Arvot/100g100g72kcal3.7g9g2.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124957